Puhtaus ammattina kaksi vuosikymmentä

Vuonna 2009 perustettu PaMiJo on kokenut siivouspalveluyritys Lahdesta. Kokenut siivoustiimi työskentelee päivittäin asiakaskohteissa eri puolilla Lahtea ja lähiympäristöä.

PaMiJo:n yrittäjänä ja palveluesimiehenä toimii Päivi Leino – siivousalan rautainen ammattilainen, jolta ei puutu kokemusta tai palvelutahtoa! Pidämme kiinni sovituista asioista. Käytämme vain turvallisia ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita. Teemme työmme ammattitaitoisesti, huolellisesti ja tehokkaasti. Asiakaslupaukset ovat vahvoja ja ne myös pidetään!
Kuuluminen valtakunnalliseen Laatutakuu-yrittäjäketjuun auttaa kouluttautumaan ja kehittämään ammattiosaamista. Laatutakuu-merkki varmistaa myös sen, että siivouksen laatu täyttää kaikki tämän päivän laatuvaatimukset.

”Siisteys saa hymyilemään joka päivä”

Yrittäjyys palvelualalla on unelma-ammattini ja sopii kuin nakutettu tarmokkaaseen luonteeseeni. Yhdessä osaavan siivoustiimini kanssa on ollut ilo palvella asiakkaita Lahden seudulla jo 20 vuoden ajan. Asiakkaiden tyytyväisyys ja saadut yrittäjätunnustukset lämmittävät mieltä ja saavat koko PaMiJo:n tiimin yrittämään parastaan. Olen onnellinen tiimimme rautaisesta ammattitaidosta ja oikeanlaisesta palveluasenteesta, joka irrottaa hymyn kasvoille kiireisenkin päivän keskellä. Pidämme yhdessä huolta siitä, että asiakkaamme voivat olla tyytyväisiä siivoukseemme joka kerta. Tarvittaessa olen myös itse valmis tarttumaan harjan varteen!

Päivi Leino, yrittäjä ja palveluesimies

Päivin kokemukset Laatutakuu-yrittäjänä. Katso video

Lisätiedot www.laatutakuu.fi

Valitse puhdasta sotkun sijaan!

Ota yhteyttä Päiviin