Asiakkaamme suosittelevat meitä – siistiä!

Toimitiloja, porrashuoneita, tehtaita, myymälöitä, toimistoja… vuosien varrella meille on kertynyt valtava määrä käytännön kokemusta erilaisten kohteiden siivoamisesta ja tilojen käyttäjien odotuksista. Hyvä näppituntuma on myös asiakkaittemme etu: kaikkea ei tarvitse selittää juurta jaksain ja saatu tarjous vastaa todelliseen tarpeeseen.

Tutustu asiakaskokemuksiin ja suosituksiin – parempaa vakuutta siivouspalveluistamme ei olekaan!

Suomen metsäkeskuksen valtakunnallinen päätoimisto sijaitsee Lahdessa. Toimisto on sekä henkilöstön työpaikka että myös Metsäkeskuksen käyntikortti toimistossa vieraileville. Lahden toimiston pinta-ala on reilut 1100 m2 ja henkilöstöä on viitisenkymmentä. Suomen metsäkeskuksessa työskentelee noin 600 toimihenkilöä eri puolilla Suomea.

PaMiJo Oy on toiminut Suomen metsäkeskuksen kumppanina vuodesta 2009 lähtien. Päivittäiset käytännöt ovat jo vakiintuneet. Yhteistyö yrittäjä Päivi Leinon kanssa on luonteeltaan välitöntä ja sujuvaa. Tarvittaessa kokoonnumme ja käymme yhdessä läpi siivoustyöhön liittyvät asiat. Palautetta annamme puolin ja toisin. Pitkä yhteistyö antaa mahdollisuudet luottamukselliseen kanssakäymiseen.

Metsäkeskus

Meidän toimistollamme tärkeitä tekijöitä ovat siisteys ja tyylikkyys. Meillä käy paljon asiakkaita ja yhteistyökumppaneita palavereissa, joten toimitilat täytyy pitää hyvässä kunnossa. Olemme käyttäneet Pamijon palveluja vuodesta 2016 ja palvelutapaa sekä –tasoa on kehitetty yhdessä Pamijon yrittäjän Päivi Leinon kanssa.

Markkinointi- ja mainostoimisto Adpro Oy

Joko teillä siivotaan?

Ota yhteyttä Päiviin