Siivouspalvelut tarpeeseen – anna meidän mopata ja järjestää

Hoidamme siivoukset varmalla ammattitaidolla ja sovitulla laajuudella. Moppaamme lattiat, pyyhimme pölyt pinnoilta, viemme roskat, kastelemme kukat, hoidamme tiskivuoret ja siistimme paikat säännöllisesti.

Viikkosiivouksen lisäksi voit sopia kanssamme suuremmasta kertasiivouksista, kuten ikkunoiden pesusta, lattioiden vahauksesta tai vaikkapa tekstiilisohvien höyrypesusta. Räätälöimme palvelumme aina tarpeen mukaan.

Siivouksissa käytämme aina ammattitason puhdistusaineita ja -välineitä, jotka pureutuvat tehokkaasti vaikeaankin likaan. Oikeaoppiset työtavat takaavat siistin lopputuloksen.

Toimistosiivous

Siivousta voidaan tehdä asiakkaiden edustajien paikalla tai poissa ollessa. Vapaat tasopinnat puhdistetaan ja roska-astiat tyhjennetään lajittelua unohtamatta. Tilojen lattian puhdistus suoritetaan lian ja lattiamateriaalin vaatimalla tavalla. Siisti toimisto on yrityksen käyntikortti ja viihtyisämpi työskennellä. Kun ammattilainen hoitaa siivouksen, toimistossa voidaan keskittyä varsinaisen työn tekemiseen ja yritystoiminnan pyörittämiseen.

Myymäläsiivous

Myymälöissä likatyyppi vaihtelee kohteen mukaan. Esimerkiksi vaatemyymälän vaatteista irtoaa mm. pölyä, joka poistetaan toisella menetelmällä kuin myymälöihin ulkoa kantautuva hiekka ja kura.

Isommissa myymälöissä siivous voidaan tehdä aukioloaikana, ostavien asiakkaiden ollessa paikalla. Pienet myymälät siivotaan yleensä aukioloaikojen ulkopuolella. Siivous tehdään sovitun laajuisena, aina myymälätilojen lattioista tasoihin ja muihin pintoihin. Siisti myymälä on viihtyisä ja turvallinen niin asiakkaille kuin työntekijöillekin.

Tehdassiivous

Siivous suoritetaan pääsääntöisesti tuotannon ollessa pysähdyksissä. Välineet ovat samoja kuin tavallisessa siivouksessa, mutta yleensä työ on raskaampaa. Tilat ovat laajemmat ja lika on erilaista. Asiakasyritys perehdyttää kohteeseen sekä näyttää kriittiset puhdistuskohteet. Perehdytyksen vaarallisista ja tarkkuutta vaativissa työn osissa hoitaa asiakasyritys. Siivouksen tavoitteena on mm. parantaa asiakasyrityksen työturvallisuutta ja -viihtyvyyttä.

Porrassiivous

Porrastiloihin kulkeutuu päivän mittaan yllättävän paljon hiekkaa, lehtiä, kuraa ja muuta sotkua. Huolellisella ja säännöllisellä siivouksella porrashuone pysyy siistinä ja asumisviihtyisyys paranee. Siisteys lisää myös asukkaiden turvallisuutta. Siivous porraskäytävissä tehdään yleensä päiväsaikaan. Siivouksen tarve ja ajankohdat määritetään yhdessä asiakkaan kanssa. Työ voit pitää sisällään myös yleisten tilojen kuten saunan ja pyykkituvan siivouksen sekä lattioiden ja kaiteiden puhdistukset.

Ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous on säännöllistä siivouspalvelua, joka perustuu asiakkaan kanssa tehtyyn siivoussopimukseen. Ylläpitosiivouksella pidetään yllä sovittua puhdistustasoa, johon vaikuttaa mm. siivouskohde, tilan hygienia- ja turvallisuusvaatimukset sekä asiakkaan omat toiveet. Tilat siivotaan sopimuksen mukaan esimerkiksi kerran viikossa tai kerran kuukaudessa. Siivouksen laatua valvotaan mm. laatukierroksilla, joita tehdään myös yhdessä asiakkaan kanssa.

Ylläpitosiivouksen kohde voi olla esimerkiksi toimisto, tehdas, toimitila, tuotantotila, myymälä, ravintola tai taloyhtiön porras- ja yhteistilat.

Ylläpitosiivoukseen sisältyy mm. pöytien pyyhintä, roskakorien tyhjennys, kosketuspintojen pyyhintä, lattioiden pyyhintä, irtomattojen imurointi sekä muut erikseen hoidettavat tehtävät.

Suursiivous

Suursiivous on ylläpitosiivousta perusteellisempaa siivousta, jota tehdään tarpeen mukaan. Suursiivous kattaa kohteen ns. lattiasta kattoon. Siivoustarve määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Suursiivoukseen voi kuulua monia erikoisosaamista vaativia töitä kuten lattioiden konepesut ja vahaukset, suurten ikkuna- ja lasipintojen pesut, desinfioinnit sekä tekstiilikalusteiden puhdistukset.

Muuttosiivous

Muuttosiivouksille on tarvetta niin sisään kuin pois muutettaessakin tai asunnon myyntitilanteessa. Siistiä asuntoa on helpompi myydä. Kunnon siivous on paikallaan esimerkiksi ennen myyntikuvien ottoa tai asuntoesittelyä. Vuokrahuoneistossa muuttosiivousta edellytetään usein jo vuokrasopimuksessa. Oikein valituilla puhdistusaineilla ja ammattitaitoisella siivouksella vanhastakin asunnosta saadaan kuin uusi. Muuttosiivoukseen sisältyy kaikkien tilojen perusteellinen siivous, ikkunoita myöten. Esimerkiksi keittiössä muuttosiivoukseen sisältyvät myös kaappien ja kalusteiden sekä kalusteiden välitilojen pesu, tiskialtaan desinfiointi sekä lieden, uunin ja kylmälaitteiden pesu.

Pidämme avaimesi varmassa tallessa!

Pyydä tarjous Päiviltä